Övriga tjänster

– när ni behöver det extra

Projektledning vid renovering

Står ni inför en stundande renovering? Med gedigen erfarenhet av projektledning i flera olika branscher, leder jag er gärna er genom arbetet med att förverkliga ert designkoncept.

Arbetet startar med projektbeskrivning och byggritningar för hantverkare och elektriker. Därefter går vi vidare till förslag av och offert från hantverkare/byggfirma Vid projektledning har ni en kontakt genom hela projektet. 

Projektledaren ansvarar för beställningar och leveransplanering av material och möbler, håller i all kontakt med hantverkare, tillhandahåller samtliga underlag till byggledare, deltar regelbundet på byggmöten samt för en kontinuerlig kontakt med rapportering till er som slutkund beträffande status, frågor och eventuella problem.

 

Projektledning vid renovering
Utökat uppdrag vid inredningsdesign

Koordingering av inköp och beställningar

Efter ett färdigt designkoncept vill många ha hjälp med inköp och beställningar samt koordinering av leveranserna. Det kan även finnas önskemål om specialbeställd inredning.

Om utökat uppdrag önskas vid inredning och/eller renovering så erbjudes bl a nedan:
– Inköp av möbler, belysning, dekoration och detaljer från inköpslistan.
– Inköp av auktions- & vintageföremål
– Inköp av konstföremål
– Beställning av platsbyggda enheter
 -Sömnad

Inredningsdesign utomlands

Vi skandinaver kan ha svårt att få hjälp utomlands med att inreda utifrån våra krav och smakpreferenser. Med erfarenheter från främst Spanien erbjuder jag inredning på distans av ert utlandsboende. 

Ett boende utomlands ställer andra krav på inredning. Boendet kanske endast används under en begränsad period, kanske ska det hyras ut eller så är ni flera hushåll som delar på boendet. 
Om ni bor Stockholm så har vi möjlighet att ses på mitt kontor i Gamla Stan för offertmötet och presentationen, annars sköts samtliga avstämningar digitalt. Även för distansprojekt finns möjlighet till inköpshjälp.

Inredningsdesign utomlandsboende och semesterboende

Enstaka, spcifika uppdrag

Jag hjälper er även gärna med enstaka, specifika uppdrag om ni redan har en tydlig bild av er design och möblering, men vill ha hjälp med te x:

– Materialval till kök eller badrum
– Ljussättning av enstaka rum 
– Val av ny väggfärg

– inredning för alla som vill ha en röd tråd i sitt hem