Kommersiella och offentliga miljöer

Inredning av kommersiella och offentliga miljöer

Behöver ert företag i Stockholm hjälp med inredningsdesign? Scandinavian Home inreder för företags räkning i hela Storstockholmsområdet. Behöver ni hjälp att inreda mötesrummet, fikarummet, receptionen eller väntrummet? Scandinavian Home hjälper er med allt från skisser, ritningar, idéer och planlösningar till färgsättning, belysning och materialval och projektledning. 

Inredning av konferensrum

Konferensrummet är ofta det rum samarbetspartners, kunder och andra intressenter möter er i och inte minst där era medarbetare ska känna sig inspirerade. Det är där ni vill kunna visa vilken typ av företag ni är. Inredningen ska kunna spegla företagets värderingar.

När ett konferensrum inreds är det mycket att tänka på. Färgsättningen bör agera som en lugn bas samtidigt som ni vill kunna visa företagets identitet. Belysningen behöver kunna varieras beroende på hur och när under dagen rummet används. Akustiken är viktig när många människor samlas och det behöver även planeras plats för tekniken.

Om ni är baserade i Stockholm, så hjälper jag er gärna att inreda ett Inspirerande, inbjudande och funktionellt konferensrum med ert företags identitet i åtanke.

Inredning av lunch- & fikarum

Ett lunch- och/eller fikarum är till för de anställda och ska ofta kunna rymma många människor samtidigt, men också kännas inbjudande när det är nästan tomt. 

Utrymmet på en arbetsplats, där de anställda får sin rast kräver oftast minst lika mycket funktionstänk som övriga utrymmen. Med hjälp av färg, form och belysning skapas en plats som ska agera sällskapsrum där de anställda varje dag ska vilja umgås, trivas och slappna av i och där även företagets värderingar är närvarande.

Med hjälp av etablerade hantverkare förverkligar vi designkonceptet som sätts för ert företag.

Receptioner & väntrum

Receptionen och/eller väntrummet är det första mötet med er för era besökare. Det är viktigt att inreda reception och entré så att besökare och medarbetare får en känsla av vilka ni är och känner sig välkomna. 

En inbjudande reception skapar ett bra första intryck. I väntrummet är det viktigt att kunden kan landa bekvämt inför sitt besök hos er. Jag hjälper er gärna med att få era kunder att känna sig välkomna och de anställda att tycka att det är trevligt att komma till jobbet. Med rätt möblemang, belysning, materialval och färgsättning skapar vi en bra första upplevelse för alla.

Inreda väntrum och reception