Scandinavian Home

Etablerat 2012 i Stockholm

Med 'Scandinavian Home' erbjuder jag tidlös inredning i skandinavisk stil - klassisk, rustik, industriell eller modern.

Min övertygelse är att en genomtänkt inredningsdesign förstärker hur vi känner oss i våra boenden. Det ska kännas lugnt, elegant och tidlöst och alltid bidra till en positiv känsla. På så sätt förvandlar jag ett hus till ett hem – ett ’Scandinavian Home’.

Med ’Scandinavian Home’ erbjuder jag lugn, elegant och tidlös Skandinavisk design i både nyproducerade och äldre fastigheter. Jag är främst verksam i Stockholmsområdet, men även på distans och i områdena kring Costa del Sol och Costa Blanca.

Genom en personlig design brief levererar jag skräddarsydda och omtänksamt genomtänkta lösningar och förslag – oavsett om ni föredrar mer klassiskt, rustikt, industriellt eller modernt. Vid behov är jag även behjälplig med projektledning för att förverkliga er skandinaviska inredningsdesign.

Alla har ett personligt förhållningssätt till design och genom att värdesätta vår kommunikation och vårt samarbete så blir projektet lika funktionellt som snyggt.

Jag ser fram emot att designa ert boende, kontor eller annan kommersiell yta.

-IdaInredningsdesign & projekledning
Badrum med tvättstuga i Mälarhöjden
Litet kontor i Gamla Stan
Inredningsdesign & projektledning
Radhus i Huddinge
Liten Home Styling


Mission

Genom att skapa väldesignade interiörer med material av god kvalitet, ska inredningen fungera väl över tid och åldras med värdighet. Scandinavian Home strävar efter att forma lösningar för att möta kundens förväntningar och behov med den tidlösa, lugna och eleganta skandinaviska touchen som grund.

Vision

Med en genomtänkt inredningsdesign görs hållbara val, för att skapa hållbara platser. Designen ska vara enkel att uppdatera för att kunna hållas lika relevant nu som i framtiden.

Värderingar

Med övertygelse om att: